Milyen kinézetű, stílusú gitárt javasoltok?
Figyelt kérdés
Gitározásban nem vagyok új, de eddig nagyon nem játszottam punk rockot, most viszont igen, és nemtudom hogy milyen stílusú gitár illik a punk rockoláshoz. És ha igen milyen színű?2013. jan. 12. 15:27
1/6 anonim válasza:
Hát amilyet a Green Day is használ, de amúgy piros vagy fekete. (mondjuk én Metalos vagyok.)
2/6 anonim válasza:
Tucatnyi fontosabb szempont van egy gitár választásnál a szín és forma előtt, persze csak ha valaki zenélni akar. :)
Egyébként meg nézd meg azoknak a bandáknak a képeit a Google-lel, amelyek tetszenek vagy amelyeket utánoznád és ott láthatod, miket használnak. Többféle lesz, ebben biztos vagyok, nem hinném, hogy egy konkrét forma vagy szín annyira nagyon jellemző egy stílusra.
3/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat!:)
2013. jan. 12. 18:20
4/6 anonim válasza:
Hát, sztem a két legjobban kinéző punkos gitár Billie Joe bilikék és agyonmatricázott stratoja, és Derrick Whibley telecastere. De bejön Noodles Ibanez teléje is.
5/6 anonim válasza:
Ha tényleg konkrétan csak a design számít, akkor a leggyakoribban előkerülő hangszerek a Fender gitárok, de azokból is a kevésbé kommersz modellek (pl. Mustang, Jaguar, stb.). Ha a standard vonalat akarod követni, akkor egy Stratocaster is megfelelő lehet, a Telét nem javaslom, az inkább country fazon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!