Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen kinézetű, stílusú...

Milyen kinézetű, stílusú gitárt javasoltok?

Figyelt kérdés
Gitározásban nem vagyok új, de eddig nagyon nem játszottam punk rockot, most viszont igen, és nemtudom hogy milyen stílusú gitár illik a punk rockoláshoz. És ha igen milyen színű?

2013. jan. 12. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát amilyet a Green Day is használ, de amúgy piros vagy fekete. (mondjuk én Metalos vagyok.)
2013. jan. 12. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Tucatnyi fontosabb szempont van egy gitár választásnál a szín és forma előtt, persze csak ha valaki zenélni akar. :)

Egyébként meg nézd meg azoknak a bandáknak a képeit a Google-lel, amelyek tetszenek vagy amelyeket utánoznád és ott láthatod, miket használnak. Többféle lesz, ebben biztos vagyok, nem hinném, hogy egy konkrét forma vagy szín annyira nagyon jellemző egy stílusra.

2013. jan. 12. 17:15
 3/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat!:)
2013. jan. 12. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát, sztem a két legjobban kinéző punkos gitár Billie Joe bilikék és agyonmatricázott stratoja, és Derrick Whibley telecastere. De bejön Noodles Ibanez teléje is.
2013. jan. 13. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg konkrétan csak a design számít, akkor a leggyakoribban előkerülő hangszerek a Fender gitárok, de azokból is a kevésbé kommersz modellek (pl. Mustang, Jaguar, stb.). Ha a standard vonalat akarod követni, akkor egy Stratocaster is megfelelő lehet, a Telét nem javaslom, az inkább country fazon :)
2013. jan. 15. 06:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Deryck Whibley! Nem Derrick
2013. febr. 8. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!