1/8 anonim válasza:
Van már új album? Sehol nem találom. Leírnád mi a címe?
2/8 anonim válasza:
Wretched and Divine: The Story of the Wild Ones a címe...nekem tetszett,bár pár szám elég sablonosra sikeredett,de egyébként az alapján hogy mennyire mondták hogy ez lesz a legjobb albumuk kicsit jobbra számítottam.
3/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ^^ imádom ahogy a Lost it allban meg a Done for youban át tudja adni az érzelmeket *-* még a film is le van töltve nekem :DD
4/8 anonim válasza:
én kb. Olyanra számítottam mint a set the world on fire (talán egy picit jobbra), de szerintem nagyon rossz lett....tökre nem olyanok ezek a zenék mint a többi volt :(
5/8 anonim válasza:
én imádom az albumot megvan :3 és télleg jól átadja az érzéseit a dalokban de picit rockosabbra számítottam e jó :D passzol a filmhez.
6/8 anonim válasza:
Nekem rohadtul bejön :) Szerintem ez az eddigi legjobb albumuk. A 3 albumukon egyre nő a minőség sztem :)
7/8 anonim válasza:
Szerintem NAGYON NAGYON JÓ LETT ^^ Egyszerűen minden számtól a hideg futkos a hátamon, és csakis pozitív értelemben, nem is tudnék kiemelni egyet, mint kedvenc, hiszen mindegyik más-más szempontból jó. Van egy szám - nem emlékszem a címére - amelyikben hegedűvel dolgozzák fel pár másik zeneszámuk dallamát, na az gyönyörű lett.
8/8 anonim válasza:
sokkal jobb mint a set the world on fire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!