Szereti még valaki a Pokolgépet, Ossiant, Kalapácsot, Oment, Hardot és a többi hasonló együttest?
Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 19:08
12/36 anonim válasza:
Sok mindent(kategóriát nem tudok írni, mert annyi alstílus van már, hogy én elvesztem köztük). Pl: Black Veil Bridges, Deathstars, Rammstein, Manson, Korn. Régebbiek közül meg inkább az ilyen glamesebb bandák, mint a Kiss, vagy a Mötley Crüe. Meg a punk zenét is szeretem.
13/36 tites válasza:
Nekem a kedvenceim, a körnzeyetemben nem sokan kedvelik, manapsag az a menö, ami modern. Pedig a mostaniak között mar nincs ilyen szint..... Imadom öket, föleg a Pokolgépet, bár nekem a Kalapács es Rudán éra jobban tetszett!!!! Mindhalálig Rock ´n Roll!!!!
15/36 anonim válasza:
Igen!
Haverommal most próbálunk zenekart alapítani amivel a Pokolgép, Omen, Kalapács, Tankcsapda, Moby Dick féle igazi jó magyar metált szeretnénk képviselni.
16/36 A kérdező kommentje:
#15 Hajrá! :D
2013. márc. 9. 16:12
17/36 anonim válasza:
Én Avrilt Lavigne-t és One Direction-t hallgatok. Cuki.
18/36 A kérdező kommentje:
# "Cuki" és emellett gondolom alkonyatot nézel. Mennyi közöd van a fent felsorolt együttesekhez?
2013. márc. 25. 17:17
19/36 anonim válasza:
Pokolgép a legjobb!! én az általad leírt bandákat akarom majd tovább vinni a zenekarommal(énekes vagyok fele olyan mint Rudán :))
20/36 anonim válasza:
Én ossian-t hallgatok, mert bírom a 80-as évek beli zenét, és ez meg ráadásul rock. A hangzása igazán kemény, egyedi szerintem, a gitáreffekteket mindent nagyon jól eltaláltak. Kalapácsot csak ritkán hallgatok. Am most lesz ossian egerben, ápr. 20-án, nem jön valaki a rock katonái közül? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!