Fuvolisták! Mennyivel nehezebb a dolga annak aki kezdőként nyitott billentyűs hangszeren kezd tanulni?
Figyelt kérdés
ill. Magyarországon lehet valahol dugókat(angolul plugs [link] kapni a hangszerhez?
(tizenöt éve játszom fúvós hangszereken, a zenélés nem idegen számomra, csak a fuvola lenne új)
előre is köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 10. 00:22
1/3 A kérdező kommentje:
persze a kép nem jó. nem igazán tudom mi lehet a magyar neve, de szilikonból készül, és amerikában lehet kapni, láttam pár oldalon.
2013. jan. 10. 00:25
2/3 anonim válasza:
nem sokkal :) én is azzal kezdtem, de az én hangszeremhez adtak billentyű dugókat.......amúgy szerintem ha bemész a hangszerboltba, és kérsz, akkor vehetsz dugókat :D ..........(hátránya a nyitott billentyűknek-->a C-t nehéz lefogni :) de sokkal szebben szól mint a zárt billentyűs :))
3/3 anonim válasza:
Hangszerboltban (fontrade) én ingyen kaptam hozzá annó. Igazság szerint csak annyival nehezebb, hogy amellett, hogy az alapokat kell tanulni, még arra is kell koncentrálni, hogy befogd az összeset, mondjuk én nem azzal kezdtem, de nekem nagyon sokat segített az átszokáson a skálázás. Két hét alatt levettem az összes dugót, de egy nap legalább egy órát csak skáláztam, tercmeneteztem, kvártmenet, meg mindenhogyan, hogy minden fogást megszokj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!