Ázsiai party-t hol találok?
Figyelt kérdés
Tudom , hogy van Pesten de nem tudom hol.. A lényeg , hogy szeretnék ilyen helyekre ellátogatni..: D Hol találok ilyet? Előre is köszi2013. jan. 9. 20:41
11/16 anonim válasza:
Én is köszönöm,utolsó válaszoló!
Ez tényleg jónak tűnik,de ahogy megnézegettem inkább csak a zene lesz keleti,nem hiszem,hogy túl sok ázsiai megfordul majd ott.Legalábbis azok alapján,akik bejelölték,aztán ki tudja,meglátjuk :)
12/16 anonim válasza:
Épp erre lennék én is kíváncsi, hogy ázsiaiak mennyire járnak ilyen bulikra?
Én az vagyok, egyszer megnéznék egy ilyen partyt, mondjuk a k- meg a j- zenéket annyira nem szeretem.
13/16 anonim válasza:
Nincs mit :)
Én 3szor voltam ilyen buliban és azért szoktak lenni ázsiaiak is. Bár nyilván nem ők vannak a legtöbben, de azért szoktak lenni.
14/16 anonim válasza:
Bár gondolom többségük,amelyik ott van,nem Ázsiából utazik ide a bulira :D
15/16 anonim válasza:
Dehogynem...egyenesen tolonganak a repülőjegyekért, mindenképp szeretnének a partykat látogató színvonalas, visszafogott és igencsak udvarias magyar lányok közelében lenni :))
16/16 anonim válasza:
Végül elmentél egy ilyen buliba? milyen volt? mesélnél? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!