Zsoltika85 kérdése:
Megbízhatóak a Voice-Kraft hangfalak?
Figyelt kérdés
A közeljövőben szeretnék venni új hangfalakat. Mivel nem szeretnék komplett hangfalrendszert venni, arra gondoltam, hogy széles-sávú, 2 és fél utas hangfalakat (2*15"-os és 1*2"-os hangszórókkal) néztem ki magamnak. Elég sokat találtam, Laney, Behringer Wharefade-t és ami jelen pillanatban a nyertes, a Voice-Kraft LK-1620-215. Tudom, hogy a legjobb a wharefade, de annyi pénzt nem akarok rá kiadni, a voice-kraft tulajdonságai pedig nagyon tetszenek kivétel, hogy 55 kg. Az lenne a kérdésem, hogy megbízhatóak ezek a hangfalak, vagy ne várjak tőle nagy dolgot?2013. jan. 8. 22:44
1/2 anonim válasza:
Hello.
Alacsony ár, középkategória, nekem a kisebbik testvére van, de nem rossz. Oké nem olyan, mint egy reflex stb. mert nekem az is volt. A kisebb ládák mellé sub nem árt, de ha nem nagy teret akarsz vele beszólni, akkor jó amit választottál.(meg tud azért szólalni, csak jó beállítás kérdése) Üdv Zsolesz
2/2 tamás-pc válasza:
Én az LK-615 ön gondolkodom, szerintetek az jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!