Melyik zenét hallottam a rádióban? (Rock)
Figyelt kérdés
Lehető Legérthetőbben írom körül, mert meg akarom hallgatni, tudni akarom... nem lényeg csak halkan megsúgom, hogy a FUN Rádioban hallottam. Egy olyan szerzeményről van szó, amiben egy srác énekel. A hangja pazar. Nem veszetten rockos, de pont tökéletes a szöveg felénekléséhez. Félig rakett félig tiszta, főleg a magasabb hangoknál. Fiatalnak tűnik, de nem a 18 alatti korosztály. Felnőttnek tűnik és jó zenekarnak, de egyszerűen nem esik le, hogy kik lehetnek. Első benyomásra egy Linkin Park dalnak tűnt. A szöveg angol volt, lassan indult nem volt még benne a zene. Utána bejött a dob, volt egy fasza refrén, amiben jobban kikiáltotta magát. De a rockos hang megmaradt. Lassú voltnem gyorsult végig szomorúnak tűnt vagy, mint ha egy hegytetejéről kiáltaná végig a szöveget, mondjuk úgy hogy: Héjj! Térjetek már észhez emberek!2013. jan. 8. 18:40
1/4 KoRn III válasza:
esetleg Red?
youtube.com - Red és amit hallasz hasonlítsd össze.
2/4 A kérdező kommentje:
Hasonlít arra, ahogyan körül írtam és amire gondoltam, de csak, akkor tudnám meg mondani, ha a konkrét hallott számot hallanám. Eddig még mindig semmi :/
2013. jan. 14. 18:41
3/4 KoRn III válasza:
Vagy esetleg thirty seconds to mars? az is ilyen...
4/4 A kérdező kommentje:
Közben meg leltem :D
2013. márc. 10. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!