Előre leszögezem, hogy nem akarok haragot szítani! Egyszerűen csak meg vagyok döbbenve, hogy manapság népszerű zenének számít ez a "Josh és Jutta" meg "Noémi Virág" meg "Fresh". Számomra élvezhetetlenek, semmitmondóak.
10-15 évvel ezelőtt voltak az ilyen zenék slágerek.
Megállták volna a helyüket olyan együttesek között, mint pl a Shygys, Hip Hop Boys, Bestiák...
Még egyszer hangsúlyozom, hogy nem azért írom ki ezt a kérdést, hogy mindenkit összeveszítsek egymással! Csupán érdekel a ti véleményetek is.
2009. aug. 27. 19:08
1/9 anonim válasza:
mert ez is egy zenei stílus.ennyi.nem kell hallgatni.nekem a pl.techno nem zene.és akkor mi van?
2009. aug. 27. 19:11
2/9 anonim válasza:
Hasonló a véleményem mint a tiéd. Üres, semmitmondó, abszolút nulla tehetség, nulla munka, szalagon gyártott együttesek és nóták. De hát a mai technikával egy hurutos vén varjúnak is pacsirtához méltó hangja lesz. Ennyi, aki szereti hallgassa, egészségére.
2009. aug. 27. 19:21
3/9 anonim válasza:
spec.Noémi Virágnak jó hangja van,képzett.bárcsak 1 dalát ismerem.Neoton família egyik tagjának gyereke...
de a többiek valóban gagyik.ennek ellenére engem nem zavarnak.olyan ez mint a könyvekben Danielle Steele...néha jól esik egy kis limonádé.a szövegük egyszerű,dallam fülbemászó.ennyi.szóval nem tagadom,sokszor én is meghallgatom őket.
2009. aug. 27. 19:30
4/9 anonim válasza:
#bár csak
2009. aug. 27. 19:31
5/9 anonim válasza:
Ezek médiatermékek... nem mindenkit zavar, hogy ötlettelenek. Van, akit nem érdekel, és észre sem veszi. Pont azoknak készül, hogy eladják őket. Hogy valaki(k) pénzt szerezzenek az egészből. Ezekben a "zenékben" tulajdonképpen mellékes is, hogy mennyire feküdtek rá a zeneírásra meg ilyenekre.
2009. aug. 28. 00:04
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 28. 19:57
7/9 anonim válasza:
Noémi Virág zenéjét nem ismerem annyira de Joshékét nagyon is..Sőt.Mindennap őket hallgatom..ha jobban odafigyelltek a szövegre akkor rájöttök hogy nem csak üres beszéd hanem van mondani valója ;)
2009. okt. 18. 00:38
8/9 anonim válasza:
Én erre azt tudom mondani hogy mindenkinek más az ízlése. Te nem szereted őket nekem Josh & Jutta a kedvencem, valószínűleg én azokról tudnám ugyanezeket kérdezni akik a te kedvenceid. Mert más a stílusunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!