Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Akusztikus vagy elektro-akuszt...

Akusztikus vagy elektro-akusztikus?

Figyelt kérdés
Tudom h. mi a különbség a kettő között,de vajon egy fémhúros akusztikus gitár szól jobban,vagy az elektro-akusztikus(persze erősítő nélkül gondoltam),vagy egyformán jók?És eddig csak akkordozni hallottam rajta emberkéket,de ugye arra is megfelel h. dallamot játszak vele?
2009. aug. 27. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Igazából nincs sok különbség, a sima akusztikus egy picit jobban szól de az szerintem elenyésző. Tökéletes az elektro-akusztikus is.
2009. aug. 27. 14:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Elektro-akusztikus gitárt ajánlom, ha van rá kereted, mert praktikus, szóval ugyanazt tudja, mint az akusztikus, csak mellette még könnyen ki is erősíthető. De persze mindkettőből van pocsék minőségű is, ha-ha. Csak a 12-húros (dupla húrozású) nem felel meg dallamra, a sima 6-húros természetesen igen.
2009. aug. 28. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!