Van itt olyan "gitáros", akinek ha megtetszik egy dal, megpróbálja eljátszani anélkül, hogy nekiállna tabot keresni?
Figyelt kérdés
vagy ez mostanában már egyáltalán nem menő?2013. jan. 5. 13:27
11/12 anonim válasza:
Én tudok tabot 'értelmezni' attól. hogy nem használom. Pl ha már kívülről fújod egy szám neked szükséges hangszerét, csak ránézel a tabra és csak a hangot figyeled, a ritmika már a fejedben van. Annyiban hasznosnak találom a tabot, hogy ha olyan részek kellenek, amiket végképp nem tudsz lekapni fülre, vagy annyira effektezettek a dolgok, sokat segíthet. Én általában megtanulok mindent, ami érdekel fülre, amilyen pontosan csak lehet. Aztán 'leellenőrzőm' egy tabkönyv segítségével.
12/12 anonim válasza:
Én is szoktam fül alapján simán eljátszani vmit.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!