Énekes szeretnék lenni. Dehogyan? 13 éves vagyok a hangom nagyon jó /a tanárom szerint/ sok versenyen vettem rész jó erdménykkel. Valakinek lenne ötlete? Segíts bármilyen formában létszi!
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 09:18
11/14 anonim válasza:
akkor várj amíg eljön a továbbtanulás ideje, énekelgess, zenélgess. jelentkezz ilyen iskolába felvételire, hidd el, ha valóban tehetséges vagy felvesznek:)
12/14 A kérdező kommentje:
Persze minden féle képen oda szeretnék menni ........Csak hát ugye a "várakozás" azaz még az nagyon messze van :/ S jobb lenne ha minél előbb valahogy sikerülne valamilyen módon....Az nagyon jó lenne
2013. jan. 7. 14:12
13/14 anonim válasza:
Szia, figyelj... Nem akarlak álltatni. Még nem ajánlanám elsietni a dolgot. Én is így gondolkoztam 13 évesen, de mostanában kezdtek csak beindulni a dolgok. Tehetségkutatót nem ajánlanék, nem tudom mit akarsz elérni de van egy halovány sejtésem hogy nem kicsi országunk négy napig ismert celebje akarsz lenni (azzal meg nagyobb sikert nek lehet elérni, hidd el. Átlátom, van ismerősöm az RTLnél, elég jól beavatnak.) azt ajánlom hogy még várj és fejlődj, elhiszem hogy tehetséges vagy de 13 évesen a hangod még nagyon sokat fog fejlődni - ha fejleszted, persze. Zenei iskolát ajánlok én is, szoktasd magad közönséggel, barátkozz zenészekkel, járhattok utcazenélni stb. Írj üzit, lehet hogy még tudok segíteni, mindenesetre addig sok szerencsét:) 16/L
14/14 anonim válasza:
Pont így vok ezzel, csak én 12/l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!