Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért jó annyira a hangszerdis...

Miért jó annyira a hangszerdiszkont.hu?

Figyelt kérdés

Azért fontos számomra ez a kérdés, mert lenne egy gitár amit szeretnék venni, de az állítólag már "kifutott" és nem lehet már kapni náluk meg kb sehol mert kifutott ez a modell..

na most én rákerestem és találtam pár olyan oldalt ahol még fent van ez a modell de mindenki azt mondja a hangszerdiszkont a jó. érdemes lenne megvenni ezt a gitárt azokról a "noname" oldalakról vagy inkább keressek másikat a hangszerdiszkont.hu-n?

Arra tudok gondolni hogy azok az oldalakon nem eredeti a példány vagy valami nem jó benne, esetleg használt, és a hangszerdiszkonton vagy új profi eredetiket lehet kapni. nos?

2013. jan. 5. 00:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Személyesen elég bunkó egy csapat... Szoktam üzletükbe vásárolni, hát no comment a stílusuk.

Ettől függetlenül nagy a raktárkészletük a kínálatuk és tényleg jók a cuccok, de egyik nap pont olvastam, hogy valaki ilyen gitárt kapott: [link]

(1.-es vélemény)

Nem lejáratni akarom őket, de ha valaki boltot vezet, nem lehet bunkó paraszt és !! vevő az első !!, vagy inkább zárja be a boltot ! Pont

2013. jan. 5. 12:48
 2/7 A kérdező kommentje:

az szép!! vinném vissza azon nyomban..

remélem nem lesz nálam is ez.

2013. jan. 6. 11:41
 3/7 A kérdező kommentje:
és igen. igazad van amit leírtál az bolt vezetésről.
2013. jan. 6. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint a tulaj nem rossz arc de 3szor vásároltam tőlük és eddig 2szer adódtak "furcsaságok"

1. esetben egy ibanez-t rendeltem aminek a kill switch-e be volt szaggatva (szó szerint) én visszaküldtem és elvileg küldeniük kellett volna egy újat ehelyett visszaküldték megcsinálva és azt állították hogy ez az új de a sorszáma valamiért ugyanaz maradt...

2. esetem most van egy gibson explorerrel kiállítási darabként hirdették lefoglaltam előleget kértek és kiderült közben hogy ez használt és nem tudnak számlát adni nem is az övéké de ők nem így hirdették és ezt is csak akkor voltak hajlandóak elmondani amikor már rájöttek hogy gyanítom hogy valami nem stimmel mert más számlára kellett volna utalnom meg nem tudnak számlát adni stb.és rákérdeztem hogy ez ugye nem valami magán cucc? és erre mondták hogy "ja de bocs" kb tehát vannak gondok.Holnap jön a gitár ha probléma lesz vele vagy netán nem lesz jó állapotban akkor biztos hogy nem nagyom annyiban.

2014. máj. 16. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ja és inkább ajánlanám a mezzofortét.
2014. máj. 16. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Ettől még tudom ajánlani őket persze mert hatalmas a raktárkészletük és mielőtt valaki nekem ugrana nem vagyok ellenük csak adódott pár kellemetlen helyzet de végül is most is ideért a gitár egyben a tulaj Szász Peti pedig kifejezetten jó fej.(az alkalmazottjai kicsit bénák ugyan meg néha tudnak bunkók lenni) De a legnagyobb raktárkészletük nekik van az országban!
2014. máj. 17. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Annál a kis nagyképű, beképzelt tüsi hajú 165 centis gyereknél én még nagyobb gyökereket nem láttam, nem tudom mire ennyire beképzelt, hogy egy utolsó alkalmazott egy boltban vagy nem tudom

jó lenne, ha valaki a tudtára adná ezt.

lábam be nem teszem már oda, marad a net.

2014. máj. 17. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!