Melyik a legjobb számuk az Alvin és a Mókusoknak?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 15:39
11/23 A kérdező kommentje:
a vissza a kőkorszakba? hm ezt még nem is ismerem =]
2009. szept. 4. 14:04
12/23 anonim válasza:
Kelet európai szuperhőőőőős!!:D:D
am meg a helyes kérdés íyg hangzik: kinek mei a kedvenc Alvin és a Mókusok száma?-.-"
13/23 A kérdező kommentje:
kösz de nem kell kioktatni a helyesírásból xD
aki úgy fogalmaz: "mei" a melyik helyett XDD
2009. szept. 6. 20:01
15/23 anonim válasza:
Én tudom mindet fejből. Imádom. Nagyon sokat hallgattam és az újak is tetszenek.
16/23 anonim válasza:
Amúgy az Elb*szott szerelem,Mártír,Hazudni kell,Ami az életbe nem lehet a tiéd,Év dolgozója,Ami neked yo,Eposz,Csalódott 10enéves kisfiú dala,Ilyen világ(szimfónikus).
17/23 anonim válasza:
szvsz Illúzió, Hazudni kell, K**va élet, Bizalom, Kelet-Európai szuperhős, stb. Sok van!:)
15/L
18/23 anonim válasza:
Nekem a "Kicsit" c. számuk tetszik a legjobban ja meg a "Sajnálom". :D
19/23 anonim válasza:
gyere őrült
mi ilyenkor szoktunk sírni
júlia nemakar...
alkoholista
és még van sok
imádom alvinékat
20/23 anonim válasza:
ajánlom hogy halgassátok meg a napoleon boulvardtol a júlia nem akar a földön járni számot(ez az eredeti)
ezis rohadtjó
nemjobb mint az alvinéké de ez is rohadtjó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!