Szerintetek gitáron vagy hegedűn tanuljak?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 00:34
1/7 anonim válasza:
Hát hacsak nem a komolyzene a cél, akkor gitáron. A gitár melllett szól, hogy szinte minden könnyűzenei számot (többek között) gitáron játszanak, a hegedűt inkább a komolyzenében/nepzenében használják gyakrabban. (persze gitáron is játszanak komolyzenét is, csak nem az az elsődleges felhasználási területe manapság...).
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :) Magam is a gitárra gondoltam
2012. dec. 28. 20:20
3/7 anonim válasza:
Dobolj inkább, vagy fuvolázz.
Esetleg orgona, vagy cselló.
De ha már itt kérdezed, akkor lehet a gitár is.
Nekem 8
4/7 A kérdező kommentje:
Azt elhiszem, hogy neked 8 :D Zongoráztam 2-3 évet de valahogy nem szerettem... de valahogy most a gitár és a hegedű megfogott. Jobban mondva akkor a gitár :) Eldöntöttem és köszönöm a segítséget
2012. dec. 29. 20:33
5/7 anonim válasza:
Bocs, hogy tréfáltam, kicsit bosszús voltam.
Kipróbálhatod, ezt is, azt is.
Különben én nem mindig fogom jól a bal kezemmel, pont emiatt, nem mindig merőleges, hanem kissé ferde a kezem időnként, ami szépséghiba és akadályoz a fejlődésben.
Csak ritkán áll így a kezem, de ez a hegedűnek köszönhető, amit már alig tudok, de a nyoma megmaradt.
Bocs a viccért.
6/7 Solarian válasza:
Gitározz. Én először hegedülni kezdtem, meg is bántam. Gitározni kellett volna már akkor is.
7/7 A kérdező kommentje:
tzolko semmi gond, a lényeg hogy segítettél :) Utolsó neked is köszönöm szépen a segítséget, mostmár biztos, hogy gitárra fogok járni
2012. dec. 31. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!