Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Karácsonyra kaptam egy Dimmu...

Karácsonyra kaptam egy Dimmu Borgir - os pulóvert, a hátán egy nagy sátánista jelképpel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Folk, speed metált szoktam hallgatni, és erre kapok születésnapomra egy Dimmu Borgir os pulóvert, ami black metál, és nem is tudom .. merjek e mutatokzni sátánista jelképes pulóverrel ? A Dimmu Borgir nagyon sátánista zenekar ?
2012. dec. 24. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy fel akarod-e venni annak ellenére hogy egy pentagramm vagy fordított kereszt van rajta, az a te döntésed :) Ebbe senki nem fog tudni tanácsot adni, mert pl én azt mondom hogy vedd fel akkor fel fogod? ;) Szóval ez csak rajtad múlik.

A Dimmu Borgir zenekar szövegvilága leginkább a keresztény-ellenességről és sátánizmusról szólT régebben, ma már szélesebb a paletta, de azért még vannak ilyen számaik is(+ a klipekben is szeretettel használtak ilyen dolgokat). Igazából kezdetben volt "komolyabb" a dolog (szigorúan idézőjelben), ma már inkább a pénz és az eladhatóság a meghatározó. Ez nem csak erre, hanem sok nagykiadós zenekarra is vonatkozik, akik nem feltétlenül rosszak (sokat én is hallgatok), de ezt el kell ismerni, sok így működik. Tehát mondhatni, hogy sátánista, de ez a trve elborult arcokon és a begyepesedett embereken kívül nem zavar senkit :) Én is hallgatom, még sem vallom magam annak...

2012. dec. 25. 15:49
 2/2 anonim válasza:
100%

Lépjünk kapcsolatba, akármi van a hátán, felajánlok cserét, más pulcsit, de nekem az KELL! Van sok más metalos cuccom, ami érdekel megoldhatjuk, nem sátánisták!

horvbali kukac citromail pont hu

nulla hat harminc hatszázharminchét kilencvenkettő nyolcvanhét

(asszem emailt és számot nem lehet kiírni)

2013. aug. 23. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!