Mennyi idő megtanulni ezt a számot gitáron?
Figyelt kérdés
Alapokat már tudom és ismerösöm is van aki néha tudna segíteni2012. dec. 16. 19:47
1/3 A kérdező kommentje:
Bele kell kicsit tekerni.
2012. dec. 16. 19:50
2/3 anonim 

válasza:

hát ez nagyon attól függ, hogy hol tartasz most. nekem hallás után első hallgatás közben már ment a dal, (bár Isten ments, hogy mégegyszer végig kelljen néznem azt a szar klippet..:D), de gondolom ha kezdő vagy, még nem is hallás után játszanád, hanem kottából. egyébként nem nehéz, ha csak az alapokat tudod, és még nem játszol régóta, akkor sem nehéz, vannak benne kötések, amire lehet hogy több idő ráállítani a kezed, de ha már az is megy, akkor azon kívül nem lesz benne nehézség. időt nem tudok mondani, mert ez ugye nyilván nem így megy..:) de szerintem vágj bele nyugodtan, ez tipikusan egy kezdőnek való dal
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2012. dec. 16. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!