Milyen olyan torrent oldal van, amit nem dob ki a google? Szeretném letölteni cortney tidwell boys című albumát.
Figyelt kérdés
Csak épp nem találom sehol, vagy csak fizetősen. Felváltva használok emule-t és torrentoldalakat, mert szerintem nem teljes az átfedés köztük. Az egyik ismerősöm viszont mondta, hogy vannak ingyenes torrent oldalak, amikhez be kell jelentkezni, tud vki ilyesmit mondani, vagy valami nagyon jó ingyenes letöltő programot?2009. aug. 22. 16:13
1/3 anonim válasza:
hát szerintem 90%-uk egyáltalán nem fizetős (magyaroknak), legalább is én még nem találkoztam ilyennel.
2/3 A kérdező kommentje:
Van olyan, ami bizonyos méret (mb) felett fizetős, vmi teljesen... de igazából azt szeretném tudni, hogy mi az ingyenesek neve, amiket esetleg nem láthatok a google-ben, mert regisztrálni kell hozzá. (én mindig torrentz.com-on keresek, ami egy index oldal, és ha ott nem találok vmit, akkor az előadó/album címét írom be a google-be, ezért gondolom azokat, amikhez regisztrálni kell, nem dobja ki). Nagyon kéne nekem a fent említett album és még az amazonon is fent van, szóval lehetetlen, hogy ne legyen fenn vhol...
2009. aug. 22. 16:27
3/3 anonim válasza:
keresőbe beírod, hogy torrent oldalak és kidob kismilliót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!