Mi a vicces ebben a Gangnam Style baromságban? Hogy lehetett egyáltalán ilyen híres ez a valami?
Egyszerűen semmiféle vicces dolgot nem tudtam benne felfedezni. A tánc része is egy szar, sokkal viccesebbet tudna kitalálni bárki. A szövege nem szól semmiről, amiről igen, az sem vicces. A zenei részét meg már nem is kommentálnám, az elektronik és a popzene ma egy mélypontját éli a médiában, de hogy ekkora F*ST képesek legyártani, nem gondoltam volna.
Többszáz sokkal viccesebb, fantáziadúsabb szám van klippel együtt amik simán kenterbeverik ezt, miért pont ez lett ennyire híres?
Nem, csak én beszélgetőpartnereket kerestem, akikkel beszélgethetek, érveket/ellenérveket felhozva.
Egyébként igaz hogy Justin meleg, de legalább énekelni tudott még valamikor...
Figyelj, ez a popkultúra, mit csodálkozunk? Néha felkapnak valami sz.rt, azért megy a hiszti pár hétig, aztán elfelejtik.
Amúgy azt én se értem, miért pont ez a szám lett most ilyen híres, és miért mindig Justin Bieberrel ütköztetik, egyik sz.rabb, mint a másik :) De ez a Gangnam azért szerintem vicces, legalábbis én röhögtem rajta egyet. A zene pedig az "olyan sz.r, hogy már jó" kategóriába tartozik.
szerintem semmi. de amúgy a legviccesebb, hogy sokan, beleértve pl. az egyik előttem lévő válaszolót is, rajolnak ezzel, hogy úú, gangnam style, de a szövegét se tudják....ez nagyon szánalmas :S
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!