Hová tűnt MC BALINKA?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=BV-HlYH8sSo
A csávó 2007-ben robbant be a magyar könnyűzenei életbe a Jackson vagyok című slágerével, aminek a koncertfelvételét belinkeltem. Néhány szám után sajnos eltűnt. Valaki ismeri esetleg és tudja mi van vele?
2012. dec. 14. 23:00
1/5 anonim válasza:
"robbant be a magyar könnyűzenei életbe"
Én soha nem hallottam róla, de szerintem ha 10 embert megkérdeznék, azok se tudnák hogy ki a franc ez...
3/5 anonim válasza:
Soha az életbe nem hallottam ezt a nevet, valami nagy tehetség lehet... :D
4/5 anonim válasza:
most láttam hogy van videó is, már érthető minden :D:DD
5/5 anonim válasza:
Én még emlékszem rá, pár éve futótűzként terjedt el a híre a magyar rapperek között, ahol közröhej tárgyát képezte. Több koncertje is volt, egyik fellépésén ott voltam, valami hasonló jelmezben lépett fel mint ami a videón is van. :D Beszólt néhány rappernek akik páran el is mentek Balinkára és állítólag megverték. Lehet, hogy emiatt tűnt el. Viszont legutóbb azt hallottam róla, vannak új zenéi és készül a visszatérésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!