Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mp3 lejátszó - te tudod?

Mp3 lejátszó - te tudod?

Figyelt kérdés

Előre mondom: nő vagyok és még öreg is.

Mi az, hogy memória nélküli mp3-lejátszó? Ennek nem az volna a lényege, hogy én magam töltök rá zenét? Vagy akkor erre kevés fér? Ill. mennyi?

Köszönöm, aki segít egy ilyen őskövületnek!

2012. dec. 14. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem volt még dolgom ilyennel sajnos, de úgy sejtem, van a lejátszón egy rés, MicroSD memóriakártyának. Tehát önmagában a lejátszód nem fog tudni zenét tárolni, egy memóriakártyát külön kell szerezni hozzá, és arra lehet zenét tölteni, és bedugni a lejátszóba.

Most hogy a lejátszót a géphez csatlakoztatva föl lehet-e tölteni a belerakott memóriakártyát, azt nem tudom, de elképzelhetőnek tartom.

2012. dec. 14. 15:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy!
2012. dec. 14. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, azt jelenti, amit ez első írt. Nem adnak hozzá memóriakártyát. Ez még 2-5 ezer forintos kiadás.
2012. dec. 14. 15:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, azom meg van, úgyhogy jó lesz így!
2012. dec. 14. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!