nem ciki, SP is Lady Gagát hallgat, ha neki nem ciki, neked sem az. :D
2009. aug. 23. 00:43
12/30 anonim válasza:
Nem is értem...itt látom hogy sokan szánalmasnak tartják, meg nem szeretik Lady Gaga-t, de ennek ellenére, a számai a toplisták élén ugrálnak!
2009. aug. 23. 13:07
13/30 anonim válasza:
Ez igen...
Amíg róla beszélnek a fórumokon is, az neki csak jó, ingyenreklám :)
Az meg megint mindent elárul, hogy az idei MTV Video Music Awardson 9 jelölést kapott. Nem az a ciki, hogy Lady Gagát hallgat valaki, hanem, hogy ilyen b@rom kérdést ír erre a honlapra.
2009. aug. 28. 08:32
14/30 anonim válasza:
Ki nem szarja le mennyi jelölést kapott édes? :)
Úgy őszintén, a jelölésekről nem a közönség dönt, hanem a ZSŰRI.. ennyit a nagy dologról, Fergie egy sokkal jobb énekesnő, mégis most ezt a kurv*t nyomatják agyba főbe.
Jah és SP, Barbee és társai elmehetnek a f*szba, semmit sem raktak le az asztalra, a lemaradt VIVA karolta fel őket..
2009. aug. 28. 13:49
15/30 anonim válasza:
lol sporttáborba vagy hol volt egy gyerek akinek a mobilján lady gaga volt és összebeszéltünk hogy megszivatjuk hogy amikor nem figyel kitöröljük a számokat azt sikerült is azt 1 óra múlva sírva jött ki a szobából xDD
2009. nov. 8. 20:27
16/30 anonim válasza:
lady gaga a csengőhansom és imádom minden számát. bár kicsit hülyén érzem magam amikor megszólal a telefonom vannak érdekes tekintetek de akkor is imádom.
16F
2009. nov. 29. 20:21
17/30 anonim válasza:
hahahaha én pont azt teszem lol
de kb először és asszem lehet utoljára :DDD de amúgy nem olyan rossz csaj, habár olyan mint egy robot
2009. dec. 5. 01:41
18/30 anonim válasza:
áá most látom az álarc nélkül, visszavonom azt h nem is rossz!! borzalamas, olyan mint egy férfi :S váá
2009. dec. 5. 01:54
19/30 anonim válasza:
sztem egyáltalán nem ciki
2009. dec. 27. 16:29
20/30 anonim válasza:
Van néhány száma amelyek a közrétegnek valóak, az üzlet érdekében. Ha megvásárolod a lemezét (netán letöltöd) észreveheted, hogy a számai nem mindennaposak sokkal inkább művésziek. Aki nem érti meg a művészet az utálja, vagy egyszerűen nem foglakozik vele. Aki megérti a művészetét szereti és felvállalja (én is,hisz egy remek ember) vagy nem foglalkozik vele mert nem jön be neki. Ennyi. ÉS mivel csak értelmes emberekkel éri meg foglalkozni, ezért azt kell mondja, hogy nyugodtan felvállahatod4
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!