Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Soha nem lesz belőlem jó gitáros?

Soha nem lesz belőlem jó gitáros?

Figyelt kérdés
Már lassan két éve tanulok gitározni. Egyszerűbb számokat el tudok játszani mint például 21 guns, holiday. Akkordozni és ritmusozni is remekül tudok már, közönségnek is játszottam már akusztikuson és tetszett nekik. De valahogy ezeken kívül más nem nagyon megy. :S Ha van egy zene ahol kicsit már bonyolultabb a húr váltás és gyorsabb, nem tudom meg tanulni, mert az ujjaim nem állnak rá. Improvizálni valamicskét tudok, mert tanultam skálázni, de nem tudok gyors dolgokat eljátszani, mert az ujjaim nem képesek olyan gyorsan mozogni. Nagyon merevek. Az eddigi gitártudásomat Internetes oldalakról, Youtuberól, és más gitárosoktól szedtem össze. Tanárnál soha nem voltam.

2012. dec. 13. 19:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
kettőről terjed ez a hír, Slash, és Malmsteen. Slash más tészta, malsmeent meg nemismerem, aki meg tényleg igazi nagy gitárzseni, mind végigjárta azt az utat, amit egy tanult gitárosnak végig kell járnia.
2012. dec. 22. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Jimmy Page például alig pár órát vett tanárnál, de a legenda szerint már akkor jobb zenész volt a tanárnál.

Ritchie Blackmore-ról mindenki tudja, hogy több hónapot bezárkózva töltött a lakásában, olyan fanatizmus éledt fel benne.

Brian May autodidakta módon tanult gitározni, sőt a red specielt saját maga építette az apjával.

Eric Clapton akusztikussal kezdte, tanár nélkül.

Stbstb

Szóval ok, menjél tanárhoz de azt ne hidd, hogy csak attól függ, hogy jó gitáros leszel.

Erre születni kell.

2012. dec. 22. 17:48
 13/13 anonim ***** válasza:

gyakorlatban viszont az látszik, van néhány tanár, akinek mondjuk a tanítványai fele később ezzel fog foglalkozni, mert egyrészt annyira megszeretteti vele, másrészt olyan színvonalon megtanítja, ahogy kevesen tudják.

másrészt, az ilyen youtube és gitárpró növendékek 99%a szar.

akiket te leírtál, azok egyrészt van jártak tanárhoz, vagy csak jó fogás azt mondani, hogy nem, másrészt (és ilyen pl Slash is), a fülük által tanultak meg. a mai gép előtt gitározok nagyrésze megtalálja az oktatóvideókat, a tabokat, és soha nem érti mit csinál, csak hangokat fog le egymás után, jó sorrendben. az meg még nem zene szerintem

2012. dec. 22. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!