Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyire nehéz megranulni...

Mennyire nehéz megranulni trombitálni?

Figyelt kérdés

Már több éve foglalkozom a zenével, kijártam már a szolfézst is, stb. Szóval a kottával nincs baj. :)

Mostanában nagyon elkezdtem szemezni a trombitával. Első látásra olyan kis egyszerű, hiszen csak három billentyű van rajta. De akárhogy is számolom, ez csak egy oktávra elegendő... Így már bonyibb. :D

Szóval az itt a kérdés, hogy miután túljutottam azon, hogy fújjam meg, meg tudnám tanulni magamtól is könnyedén?

2012. dec. 13. 06:04
 1/2 anonim válasza:
Magadtól nem biztos, de ha van tanár úgy könnyeb. Csak a technikát kell megtanulni,hogy hogyan kell belefujni. Nekem pl. Hamar ment de embertől függ
2012. dec. 13. 06:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha szemelgettél vele, akkor egy angol wikipédiáig eljuthattál volna, ott van egy kép, hogy milyen fogásokkal milyen hangok szólaltathatóak meg vele, majdnem hogy tökéletes is.

Ha a könnyedén azt jelenti, hogy gyakorolsz, mint az atom, akkor pár év alatt egész jó lehetsz, de tanár nélkül nem látom értelmét. Ha nincs, aki megmutassa a technikákat, apróságokat, trükköket, vagy figyelmeztessen a hibákra és kijavítsa azokat, nagyon sok időt veszítesz.

2013. jan. 19. 20:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!