Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak nekem nem tetszik Adele...

Csak nekem nem tetszik Adele hangja és zenéje?

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Nem. Ok nélkül felkapott és erőltetett előadóról van szó. Erős hangja van, de hallottunk már ilyet. Életképtelen énekes, ami annyit tesz, hogy egy darabig tudják nyomatni, de el fog tűnni a süllyesztőben és a pletykalapok lehozzák majd, hogy depresszió következtében a kétszeresére dagadt. A James Bond Skyfall jó film, de Adele nem adott hozzá semmit. Trágya zene, ráadásul szerintem nem ő írta, csak elénekli. (Saját vélemény, nem néztem utána, mert nem érdekel különösebben)
2012. dec. 11. 15:19
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

Nekem se tetszik a hangja, a Someone like you-tól egyenesen hányingerem van.

A Rolling in the deep meg a Set fire viszont tetszik.

Többet nem ismerek tőle és úgy lesz, ahogy az első mondja, nem soká sehol nem lesz.

2012. dec. 11. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem sem :) és ezzel sokan vannak így. Ebbe a műsorba túl sok ez a csaj! mennyen színházba, oda való!!
2012. dec. 11. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:
13%

http://www.youtube.com/watch?v=IFFe0wLOxd0

http://www.youtube.com/watch?v=PaEhQ51BvSw

http://www.youtube.com/watch?v=45A6R9L7T04

A videókból is látszik, hogy mennyire jelentéktelen előadó, milyen sokan utálják, és mennyire felejthető. Végül is amit ő nyújt, bármelyik más mai zenész is képes nyújtani, az meg hogy képes kapcsolatot teremteni az emberekkel, emberi, és nem fölényes, az kimondottan gáz, de nem baj, mert ő úgy is eltűnik a süllyesztőbe, mivel az embereknek nem valós érzelmekre és őszinte előadókra van szükségük, úgyhogy Adele szar, de nem baj, mert úgysincs egy rajongója sem, úgyhogy éljenek a képmutató sztárok, akik a hétvégi buliról, szexről képesek csak énekelni, minden fajta valós EMBERI megnyilvánulást nélkülözve. Ebből is látszik hol tart a magyar társadalom, hogy mi az ami az embereknek kell.

Egyébként ajánlom figyelmetekbe az egész Royal Albert Hall-os koncertjét, hogy lássátok mekkora trágya, és hogy valójában mennyire depressziós, és életunt az egész nőcske...

2012. dec. 17. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Rossz az ízlésed! :D
2013. márc. 14. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
33%

tényleg látszik, hogy merre tart a magyar társadalom, mert mindenkit csak szídni tudtok. adele hangjával és zenéjével az égvilágon semmi baj nincs.

de tudom, itt mindenki mindent jobban tud, és manapság divat mindent gyűlölni. :D idióták

2013. ápr. 30. 16:43
 7/8 anonim válasza:
hamar eltűnik, mi? :)
2015. okt. 30. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Na kedves első, és minden kommentelő, érdekelne így, közel 10 év után a véleményetek :)

"Eltűnik" pffff

2022. jan. 1. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!