Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen külföldi zenéket...

Milyen külföldi zenéket hallgattok? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Pl. G9rög, Szerb, Angol, Német,stb...írnátok jó énekeseket,együtteseket?!
2009. aug. 20. 20:48
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Jaj, bocsi a helyesírásért!
2009. aug. 20. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
6%
T-Pain; Lumidee; Pink; Lindsay Lohan :D ; Justin Timberlake,( Tokio Hotel, Nevada Tan ) The Veronicas, Paramore, Linkin Park, Ciara, Timbaland, Beyoncé, Christina Aguilera, Lil Kim, Diddy, Chris Brown, T.I. , Ne-Yo, Shakira, Jay-Z, 50 Cent /G-Unit , Pitbull, Chello, Anti Fitness Club, Flo Rida, Dr. Dre, Lady Gaga, Eminem, Kanye West, Green Day, Coldplay, Kid Cudi, Rihanna, Katy Perry, Taylor Swift, Kelly Clarkson, Bjork, Fal out Boy, Usher... Reméem ennyi elég.. Ezeknek nagy része R'n'B, Rapper, de van közte rock együttes és emo is..
2009. aug. 20. 23:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Aventura,imàdom!Don Omar szintén hasonlo.

Boni:Bulgàr énekesnö,Azis: bulgàr énekes.

Tarkan:török énekes

2009. aug. 20. 23:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Metallica, Guns n roses, Dream Theater,Led Zeppelin,Steve Vai,Therapy,Slipknot,Machine Head..... stb 22/L
2009. aug. 21. 04:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Queen(az abszolút kedvenc),Simply Red,Pet Shop Boys, Metallica,Madonna,Whitney Houston,Celine Dion,Enya,Tina Turner,Enigma....gondolom kitaláltad,hogy a 80-as,90-es évek zenéi jönnek be leginkább,jóval igényesebbek,mint a maiak,amik 5 értelmetlen mondatot ismételnek,különböző duc-duc-ra,de mostani előadók közül az értelmesebb fajtából való Amy Winehouse, Bloc Party,Rammstein,Katie Melua...több nem jut eszembe(sajnos).
2009. aug. 22. 22:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
22:43-as vagyok:ezek mind amerikai és angol zenészek(a Rammsteint kivéve)amúgy 18 éves lány vagyok:)Ezt csak azért írom,hogy nem szégyen,ha valaki retro zenét hallgat.
2009. aug. 22. 22:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Amy Winehous az értelmes a mai zenei világba?? Mégis melyik része? Hogy nem ő írja a számait a koncerteken úgy be van lőve hogy 1 értelmes szót nem képes kinyőgni egy nap kb. 6 féle kábítószert vesz be stb.... Ez az értelmes előadó.. Oké..

amúgy 1. válaszoló voltam.

2009. aug. 24. 15:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Akiket te írtál, kb 80% drogozik :-D
2009. aug. 24. 15:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Tudom, de én nem írtam oda, hogy értelmes.. Én csak ezen a szón akadtam fenn! Szóval semmi bajom nincs a csajjal bírom a zenéit.. Csak épp ez a szó nem illik rá!
2009. aug. 25. 22:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Mariah Carey
2009. szept. 3. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!