Hollywood undeadet bírjátok?
Figyelt kérdés
en nagyon pedig szinte csak ug-t hallgatok...kedvenc szamotok(szamaitok)?:)2012. dec. 9. 21:48
1/15 anonim válasza:
én nagyon birom :d a legtöbb számukat szeretem 14/L
2/15 A kérdező kommentje:
az en kedvenceim: bitches,everywhere i go,been to hell,comin' in hot es sztem a dead bite se lett rossz :d
15/F amugy
2012. dec. 9. 22:07
3/15 anonim válasza:
Igen én is imádom őket.Nekem is a bitches és az Everywhere i go a kedvencem ,de néha tényleg elgondolkozom rajta,hogy bakker,lány vagyok,és ilyeneket hallgatok.xd
amúgy 15/L :)
4/15 A kérdező kommentje:
ami jo az jo :3 ja es a street dreams meg lemaradt ;)
2012. dec. 10. 06:37
5/15 anonim válasza:
Nekem speciel a kedvenc bandám :)
A kedvenceim: Been to hell;Sell your soul;Undead;hear me now;Circles; És a 2 új közül a We are jobban bejön mint a Dead bite ;)
15/f
6/15 DorkaMegMondja válasza:
Egyszerűen imádom!! :dd Kedvenc bancám!!
Legjobb számaik talán a Mother Murder, S.C.A.V.A., Glory, Bullet, No.5. de mindegyik szuper!!! :D 14/L
7/15 anonim válasza:
Kb. 1 hónapja ismertem meg őket, azóta rajtuk élek, imádom, majdnem az összes számukat 14/L
10/15 A kérdező kommentje:
furcsa :D akiket ismerek kozuluk nem tetszik ennyi embernek..
2013. márc. 1. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!