Janicsák Veca mikor fogja fel végre, hogy nincs igény a zenéjére?!
Milyen számokról beszélsz? Hogy a rádiók 0, azaz nulla darab dalát játsszák? Mert, hogy csak a Labirintus volt MAHASZ toplistás.. (Az Ez az a percet hagyjuk, az Kocsis Tibor dala..)
Ezzel szemben Zsédának minden évben van slágere. Legyen úgy, Más világ, Dance..
Az meglehet, hogy Zsédának szinte minden évben jelennek meg számai, ezt nem is vitatom, sőt nem is vitatok semmit sem csak arra reagáltam, hogy (legalábbis én akkor kritizálok valakit ha már leraktam valamit az "asztalra"!!!! Az, hogy nem jelenik meg semelyik tv-s műsorban, nem hallható rádióban( bár kétlem mert, nap szinten legalább 3 számot hallok tőle, de ez mellékes) az még nem azt jelenti, hogy nem aktív, vagyis nem populáris! Ha nagyon akarná ő vagy a menedzsment akkor igen is nagyon felkapott előadó lenne! Mindegy szó ami szó, akinek nem tetszik az egy dolog, akinek meg igen az hallgassa és szeresse! Ennyi! Ne értsd félre nem akarok én senkit sem bántani, ill. senki mellett sem lenni, csak arra akarok ezzel rávilágítani, hogy mindennek meg van a miértje!!!!! Ezek komoly dolgok! Viszont azt nem lehet mondani, hogy nincs rá igény! Igen is van, ugyan úgy mint bármelyik másik előadóra Magyarországon! Ahelyett, hogy egymást furkálnánk és ócsárolnánk, inkább elégedjünk meg azzal amink van!!!!
U.i.: Neki legalább volt mersze kiállni a nagyérdemű elé, éppen úgy mint a többi előadó! Az, hogy nem pörgetik gyakran a dalait, az nem az ő hibája, rádió válogatja! Üdv: erzo®
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!