Az elmúlt tíz-tizenöt év legjobb rappere/rapperei?
A Legjobb Tupac Shakur volt .
Eminem , 50 cent voltak jók páréve .
Snoop is évekóta jókat tol , meg van pár nagyonjó régi száma .
Mostanában ( tavaly meg idén ) nekem Wiz Khalifa a kedvencem , jók a számai
Hát Tupac ízig vérig igazi rapper, nála jobb nincs :DD
A kérdést inkább úgy teszem fel, hogy rajta kívül,
mert nála jobb tényleg nincs! :)
Az ő szintjére soha senki nem ért fel, még Eminem se.
Azt mondják Em viszi az egész műfajt fehér létére, bár ebben én nem vagyon olyan biztos. DMX-et tudnám talán a legközelebb sorolni Tupac-hoz :)
Én veletek ellentétben azt mondom, hogy Dr. Dre :D Olyannal még 2pac és Eminem se versenyezhet, aki gyakorlatilag megteremtette a mainstream rap zenét.
Ha nincs Dre, akkor nincs N.W.A. Ha nem lett volna N.W.A. akkor később nem lett volna piacra dobva a "The Chronic" és így nem lett volna G-funk. A 90's évek elején/közepén gyakorlatilag minden rapper Dre zenéit próbálta utánozni. Ezek mellett még kiadta (az én szememben) a világ egyik legjobb albumát a "2001" képében, ami nálam a 2. helyet foglalja el a "The Eminem show" és a "Doctor's Advocate" között.
Ha pedig mind ez nem elég, akkor olyan emberek karrierjét egyengette mint: Eminem, 50 Cent, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Xzibit, Lloyd Banks, The Game...
Hmm most egy csomó mindent írt az előző válaszadó, amit eddig nem is tudtam :DD
ment a kis zöld mancs :)
EMINEM,Snoop Doog,50 Cent,Lil Wayne
De Eminem a legjobb!
Eminem másról se tudott rapelni, csak arról, hogy neki mekkora sz*r élete volt. 50 Cent nem lett volna rossz, csak beszélni nem tudott a szerencsétlen. Snoop Dogg... Ő jó volt egészen addig, míg át nem csapott oroszlánba (Snoop Lion).
Egy Curren$y számot hallgasson meg mindenki. Szerintem hatalmas zenész. Hát ha még összeállnak az öreg Cameron-nal... (Khalifa)
http://www.youtube.com/watch?v=MBQZyzrr4zQ
Itt ketten vannak Khalifával:
http://www.youtube.com/watch?v=LDXgp1cg39k
Mikor meghallottam, akkor egy az egybe azt reagáltam, hogy ezekhez képest Tupac egy csicska...
Itt van az a szám, ami miatt megkedveltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!