Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hallgattok klasszikus zenét?...

Hallgattok klasszikus zenét? Mit szerettek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 19:41
1 2
 11/12 anonim válasza:

A klasszikus zene, az egy nagyon szép érdekes műfaj.

Olvastam egy könyvet, hogy volt egy lány, és látta az elhunyt zeneszerzők lelkeit, és egyszer Liszt Ferenccel, elmentek egy könnyűzenei koncertre, és Liszt felfedezte a dallamában az ő Szerelmi álmaink c. darabjából egy kis részt. Ez tényleg igaz, mert én is a Beethoven Appasionata szonátája 3. tételében fedeztem fel egy mulatós dallamot! Ezzel is igazolva, hogy mindenféle zene, a komolyzenéből alakult ki! ( a könyv címe: A Halál utáni élet. Rosemary Brown )

2010. nov. 7. 11:14
 12/12 anonim válasza:

ja amúgy kedvenceim: Chopin, Beethoven, Strauss, Bach, Cramer, Liszt F. stb... -- és légyszi nézzétek meg honlapom, www.klasszikuszene.freewb.hu köszi : )

13/F

2010. nov. 7. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!