Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki a jobb MR Busta vagy Curtis?

Ki a jobb MR Busta vagy Curtis?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 10:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16%

Hát mondjuk én Bustáról már hallottam, de egy számát nem ismerem, egyet már elkezdtem hallgatni de kb. 30 másodperc után kikapcsoltam mert nem tetszett...

Curtis összes számát ismerem és szeretem, és volt, hogy egy este 3 fellépésén is voltam, mert összes a közelbe volt és oda mentünk ahol Ők vannak :) Erről annyit, hogy nincs sok fellépése :)

2012. dec. 8. 17:14
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Egyértelmű, hogy Busta. A körte egy szerencsétlen csicska...
2012. dec. 14. 14:48
 13/20 anonim ***** válasza:
81%
BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA BUSTA
2013. febr. 8. 16:56
 14/20 Peggikee válasza:
76%
Busta!!
2013. márc. 5. 21:54
 15/20 anonim ***** válasza:
74%
Busta! Jobb szövegek és jobban is rappel:D
2013. márc. 18. 20:46
 16/20 anonim válasza:
69%

Curtis "karierje" akkor indult be úgy ahogy mikor mutatták a Focusba... :)

Busta minden lényegeset elmondott róla a Csodás napot című zenéjében,emellet Majka nélkül most sem ismernék sokan Curtist.

2013. ápr. 9. 23:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Nah jah csodás napot srácok... :)
2013. máj. 29. 17:51
 18/20 anonim válasza:
23%

Mintha a szart a fossal akarnánk összehasonlítani.

Nagyon remélem hogy ez most egy vicc kérdés volt, mert ha nem, odavan az összes emberiségbe vetett hitem.

2014. okt. 30. 21:04
 19/20 Sowilo ***** válasza:
64%

Mint ha szar és fos közül kellene választanom.

Nem tudom eldönteni azt sem, hogy melyik a kevésbé szar, mivel mindkét "repper" munkássága tökéletesen értékelhetetlen.

Valósággal megrökönyödök az itteni válaszokon, mikor olvasom, hogy azért jobb Bukta, mert ő nem kamu, meg a valóságról rappel. Hogy juthat ilyen bárkinek is az eszébe?

Bukta számai minősíthetetlenek. Ugyanarra a pár tucat nagy részt lopott alapra rappel fel évi több albumnyi zenét, a szókincse kimerül a pénisz, a sperma, a homoszexuális, és a prostituált szavak trágár szinonímáinak ismételgetésében. Óvodás rímeket használ, ha használ egyáltalán, a flow nála kimerül a szaggatott beszédben, mondanivalója abszolút egyenlő a nullával, ha van is, akkor is max más előadókat olt le a sárga földig. Olyan előadókat, mint az Akkezdet Phiai, Siska, Punnany Massif, Fankadeli... ezeknek az előadóknak a munkássága simán nevezhető költészetek is akár, egy lapon sem említhetők egy ilyen Buktaféle műmájerrel. Ha épp nem másokat kóstol be, akkor magát isteníti, hogy ő a legnagyobb, meg a legkirályabb, a leggengszterebb, mindenki más meg dögöljön meg. Emiatt a magatartása miatt már kivívta az egész itthoni rapszakma unszimpátiáját, mindenki utálja, kivéve persze az RTM tagokat, nekik ugye kötelező segget nyalni, bár nem is nagy kár, a BSW-n és Fura Csén kívül igazi rappereket nem sikerült összegyűjtenie. Bár a BSW-ért kár, tehetségesek voltak... Aztán mi történik, ha az egyik rapper(Paja) megkeresi és számon kéri rajta, amiért beszólt neki? Szalad mint egy nyúl a haverjai és a rendőrbácsi mögé, hazudozik és mentegetőzik.

Említette valaki, hogy gengszter. Ez remélem vicc. Gengszter rapper volt mondjuk a tengerentúlon 2pac, vagy Eazy E. Itthon ilyen a Wanted. Ezek ténylegesen börtönviselt, bűnöző életmódot folytató figurák voltak, nem is húzták sokáig, 2pac-et és Eazy E-t már megölték. Bukta viszont miért is gengszter? Mert káromkodik, meg tetkós a pofája? Ne röhögtessetek már, ennél még Gangszta Zolee is hitelesebb gengszter, pedig ő még komolyan sem próbálta venni magát soha.

Hogy miért olyan sikeres akkor mégis? Mert a 10-16 éves korosztállyal, meg néhány idősebb lakótelepi prolival ezt még meg lehet etetni. Magyarország soha nem volt az intelligens emberek országa. Anti Fitness Club-ot is rengetegen hallgattak, No Thanks-et is, Fluor Tomit is nagyon sokan hallgatták, a Gangnam Style-nak elsöprő sikere volt, ennek ellenére ezek közül egyik sem ért egy forintot sem.

Aztán fel szokták még hozni, hogy azért nem csak trágárkodni tud Bukta, ott van a Kess, vagy az Édesanyám c. száma például. Na de akkor én kérek elnézést, hadd ne tartsam már jó előadónak csak azért, mert 10ből 2 száma nem szar. Ott van még a másik 8.

2014. nov. 1. 16:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyik se. éljen a metál
2015. dec. 31. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!