Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki tudja megmondani, hogy mi...

Ki tudja megmondani, hogy mi ez a zene? (lent)

Figyelt kérdés
Kb. 3 höónapja hallgattam, magára a zenér nem nagyon emlékszem. Azt tudom, hogy a klippje nagyon ttszett. Az elején ott volt egx fürdőkád ésbuborékok is voltak körülötte talán. Az egész rajosan volt megoldva, és folyamatosan megváltozott a szituációó. Úgy rémlik megyar volt, de nem biztos. Légyszi segítsen aki tud! =)

2012. dec. 4. 22:34
 1/2 A kérdező kommentje:
Kb. 3 hónapja hallgattam, magára a zenére nem nagyon emlékszem. Azt tudom, hogy a klipje nagyon tetszett. Az elején ott volt egy fürdőkád és buborékok is voltak körülötte talán. Az egész rajzosan volt megoldva, és folyamatosan megváltozott a szituáció. Úgy rémlik magyar volt, de nem biztos. Légyszi segítsen aki tud! =)
2012. dec. 4. 22:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez ugyan nem fürdőkád, de a buborékok stimmelnek, és iszonyat jó zene...:):

http://www.youtube.com/watch?v=UrGS9EARHRc

2012. dec. 4. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!