Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Barátom szülinapján, majd...

Barátom szülinapján, majd hogy táncoljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nemsokára itt lesz a barátom születésnapja ő 19 éves lesz (én 15 vagyok L) és hát nagyon félek ,hogy majd beégek mert nem tudok táncolni :( mégis,hogy táncoljak? adnátok pár választ vagy videót linket? ..Még sem házibuliba,discóba sem voltam:( és hát igen félek ..segítsetek

Ja és igen mit vegyek neki? első pasim

2012. dec. 3. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
A táncot érezni kell,hidd el,ha betanulod,vagy erőlteted,még jobban beégsz.Egyébként meg lépegetni is elég.Vagy azt sem kell,ha nincs kedved.Ez nem úgy van,h muszáj táncolni :D Ha akarsz,táncolsz,ha nem,nem.Ja és tudom,h ez köcsögség lesz,de a nagy korkülönbségre tekintettel remélem odafigyelsz,és nem hagyod,h kihasználjon.Persze ez csak egy lehetőség,nem állítom,h kihasznál,de nem árt odafigyelni :] és légyszi tényleg NE bántásnak vedd,mert nem annak szántam :) szia!
2012. dec. 3. 15:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia nem nem semmi baj :) ..én sem akarom,hogy kihasználjon azt végkép nem akarom ..és köszi a válaszod persze még irhatok :) ...aj csak ha feljön ez a táncolás :D ajaj berezelek :(
2012. dec. 3. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!