Ilyen gitárral milyen műfajú zenét lehet játszani?
Ez a fos max tüzelőnek jó, nem metálra.Aki meg mást mond az hazudik.
Cortok vagy Jacksonok között válogass.
Kicsit drágább de jobban megéri.
"hát szerintem az olcsó jacksonok semmivel nem jobbak mint az olcsó squierek."
Szerintem meg a ferrari semmivel sem jobb mint egy trabant.Mert az amit te írtál kb ennyivel ér fel.
A kérdezőnek metálra kell a gitár nem bluesra.
Játsz már nekem így egy squieren légyszi:
http://www.youtube.com/watch?v=YHqW2XQ_aa4
Még ha nagy nehezen a hangzást meg is tudod közelíteni ilyet akkor se fogsz játszani 24 bund hiányában.
Kowaxos, köszönöm:D
Támadomenyét:
persze, mert egy 30ezer forintos jacksonnal tényleg világot lehet váltani. vannak jó jacksonok, de mondjuk 100ezer fölött.
a "metál rock műfaj" elég tág fogalom, nem zárja ki a stratocaster a metálos hangzást. igaz hogy inkább blueshoz húz, de nem tudjuk pontosan milyen zenekarok stílusa iránt érdeklődik a kérdező.
az meg, hogy hány bundja van... mutassak 10 metál gitárost, akinek kevesebb mint 24bund van a gitárján, és mégsem esik kétségbe? egy kezdőnek nemhiszem hogy az a legnagyobb gondja, hogy hány bund van a gitáron. sőt ,van akinek ez 30év gitározás után sem okoz gondot :D
és még mindig tartom magam ahhoz, hogy ha nem életbevágó mondjuk a humbucker hangszedő, akkor 100ezer forint alatt sokkal inkább vennék squiert, mint jacksont. 100ezer fölött meg megintcsak lehet sokkal jobbakat találni :D
kérdező, pontosan milyen stílusban érdeklődsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!