Több ilyen dalszöveges oldalon nincs rajta az a szám a listán, hogyha ilyet beírok, hogy "Bon Jovi lyrics", na és múltkor már megtaláltam, de nem maradt meg sajnos, hogy mi volt:S Nem a " We weren't born to follow" és nem is a "Wanted dead or alive", és tényleg nem tudom:S:S
Segítenétek nekem? Előre is nagyon köszönöm, ha igen!!:)
van klipje? vagy mikor megtaláltad, volt bármi jellemzője? egy fél sor, vagy valami mondanivaló, vagy nem tudom...
2013. dec. 14. 00:43
23/26 A kérdező kommentje:
Hát,nemtom,már melyik volt, am lehet az is,hogy y-nal kezdődött, nem is duplavével, mindenesetre mindenkit felpontoztam:) Am, ha átnézném az összes dalszövegüket, már lehet akkor se tudnám:S:D De minegy, mindenesetre köszi mindenkinek, aki írt, vagy akár csak agyalt is rajta!:)
2013. dec. 14. 14:43
24/26 anonim válasza:
Az a baj, hogy most már én is kíváncsi lettem. :D De ha hallanád, felismernéd?
2013. dec. 14. 17:24
25/26 A kérdező kommentje:
Mondom,nem biztos:D:D:D:D Am,lehet az is tényleg,hogy Y-os volt mégis, és akkor lehet, hogy a You give love a bad name volt, de nemtom tényleg már rég volt az:$ Valahová elmentettem egy linkbe, csak nemtom hová, ill nem az a baj, hanem ,hogy nagyon lassan tudja csak betölteni, és nincs is kedvem akkor keresni, de majd egyszer csak kiderül, hogy mi volt az:):):):)
2013. dec. 14. 19:27
26/26 A kérdező kommentje:
Mármint doksiba,de ott sok link van vidcímek nélkül:D:D:D:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!