Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a kedvenc gitárformád?

Melyik a kedvenc gitárformád?

Figyelt kérdés
strato, flying v, explorer etc...?
2012. nov. 30. 17:57
1 2
 11/13 anonim válasza:
Les Paul
2012. dec. 16. 16:44
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi pontoztam mindenkit.

Amúgy látom, sőt ismerősei között is mindenki LP vagy Strato fan. De inkább LP.

Nem is baj szerintem szépen néz ki néhány darabja, de egy kicsit olyan megszokott túlságosan klasszikus :DD

Sokan választják, ezt tény, úgy látszik ennyire jó, vagy az embereknek a hagyományos forma jön be? :D Közbe egy lekarcsusított akustikus jut eszembe róla :DDD

Nem tudom, egy flying V, vagy Explorer szerintem annyira egyedibb... :DD Persze ez ízlés kérdése : ))

2012. dec. 16. 19:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Explorer nekem tetszik (nekem az explorerrõl már örökké a metallica fog eszembe jutni :D)

A másik meg a flying v (fecskefarock :D)

Mondjuk szerintem ez attól függ hogy ki milyen zenét hallgat. Pl. amikor a GN'R volt a kedvenc bandám (még most is szeretem de most már a durvább zenét is) addig nekem is az lp volt a kedvenc.

2012. dec. 18. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!