Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a titka a srácnak, annyira...

Mi a titka a srácnak, annyira szépen gitározik?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=fBA7hfrj5zY

hirdet egy oldalt, csak az a gond, hogy fizetős, abba meg nem akartam belemenni

ja csak abban különbözik az én játékom az övétől, hogy elég ritkán tudok tisztán játszani, ő belőle mintha csak áradna a tiszta gitárjáték, tök lazán csinálja

2012. nov. 28. 23:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

* alapszint

Csak leírok már egy mondatot normálisan :D

2012. nov. 30. 08:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát, igen.

Ez egy aránylag lassú dal, amit könnyebb játszani.

Időnként rákavar, de látszik, hogy tetszik neki a nyújtás, amivel visszafogja a hosszabb futamokat.

Neki így jött le.

Kérdező!

Miként nem tiszta a játékod?

Az ütemek nem pontosak?

Hamis a gitárod?

Vagy a nyújtott hangok nem mennek?

Mindenre van gyakorlat, ha valamelyik rész gyengébben megy, akkor fejlesztheted.

Szerezz egy Magix zenefelvevő programot, metronomos módon felveszed a háttért és egy másik sávban rájátszol.

Nekem kedvenc passzióm.

2012. nov. 30. 19:38
 13/14 A kérdező kommentje:

hát, hogy sokszor van olyan, hogy elakadnak az ujjaim(magyarul nem fogok rá megfelelően az adott húrra) olyanban is amit máskor szépen megy, van, hogy meg tök jó gyorsan a skálázás, van, hogy dedó szintre le kell lassítanom

ez az ami irritál

2012. nov. 30. 22:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Sajnos lassú az elérésem, megint csak az elejét hallgattam meg, mert akadozik nekem.

Szóval nem sokat járt tanárhoz, a bal keze nem tökéletes.

Használni is csak 3 ujjat használ, ezért rövidek a futamok.

Amit tud, az jó, de a kisujj nélkül nehéz ügy a további fejlődés.

A tanulást mindig a megfelelő fejlettségi szinthez mért feladatokkal kell végezni.

Van olyan amit kezdetben lassan bírsz, de lehet gyorsítani.

Én még a Walter Götzből tanultam, de végigcsináltam a Nagy-Mosóczit (gitáriskolák), de más is van.

Vannak egyszerű feladatok, amiket még a profik is nyomnak, persze azok már villámgyorsan.

Sztem 3-4 év alatt a semmiből ilyen szintre lehet jutni, intenzív tanulással, de tovább már kétséges, mert alaphibák vannak benne.

2012. nov. 30. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!