Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » SEGÍTSÉG . Audio vagy mp3-nak...

SEGÍTSÉG . Audio vagy mp3-nak szebb a hangzása? És ha szebb akkor mennyivel, milyen pozitívumok vannak, pro - kontra . Köszi.

Figyelt kérdés

#mp3 #Audio vs
2012. nov. 27. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez a szám a Gyürük Úra 2 nek a trailerzenéje pontosabban Clint Mansell Remix de itt a szám címe.

Lord of the Rings - Two Towers Trailer Song (Clint Mansell - Requiem for a Dream Remix)

feltöltöttem neked ide: *****

A másik kérdésedre meg a válasz: egy zenének a hangzása attól függ hogy az adott filenek mekkora a bitsürűsége pl mp3 nál a 320kb/s jónak számít de nyilván audio filenek ennél magasabb az értéke szóval mindenképp az audio a szebb hangzású de ez nagyobb terjedelemmel is jár de ha igazán jót szeretnél az flac az igaz de ott kb egy szám 50MB vagy többnél kezdődik de ez is zenefüggő!

remélem segítettem ha igen dobj egy zöld kezet.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. nov. 27. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
J a még annyit elfelejtettem hogy igazábból anyival szeb hogy tisztábnak hallod mivel a frekvenciája (Hz) magasabb minőségű pl 48000Hz igazábból abból veszed észre hogy jobbnak hallod ezt nem tudom elmagyarázni érthetöbben :D
2012. nov. 27. 21:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen .
2012. dec. 6. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!