Mi lehet a szám címe?
Tegnap jöttünk haza esküvőről, és olyan fél 4 fele ez ment a Class Fm-en. Angol tudásom rettenetes, szóval ne bízzatok meg bennem, de: I just wanna was... Valami ilyesmi. Ez a refrén. Just tuti, hogy volt benne. Lassú volt, egy nő énekelte, és nem duo volt.
Már mindenhol kerestem, de nem találtam. :(
Nagyon, nagyon, nagyon-nagyon hálás lennék, ha valaki ráismerne, vagy kitalálná! :D
Egyébként dúdolni tudom, de sajna azt írásban nem lehet...:D De azért megteszem, és le is "szolmizálom" úgy, hogy dó a "kezdőhang".: Lá(dó)-lá(dó)-lá(dó)lá(ré)lá(mi) (az eleje lassabb, utána a "wanna was"-t egybe énekli.)
:DD Előre is köszönöm! :))
Úristen, IGEN!!!! Ezer köszönet!!!!!!!! Nagyon, nagyon nagyon nagyon köszönöm!!!!!!
Egész nap ezen kattogtam! :D Még egyszer nagyon nagyon nagyon köszi! (Komolyan nem tudom, hogy ismertél rá, de minden elismerésem! És KÖSZÖNÖM!!!!! :DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!