Szerintetek Lady Gaga a világ legjobb énekese?
Figyelt kérdés
Apám szerint az! Én személy szerint utálom! Kövezzetek meg nyugodtan!2012. nov. 23. 14:02
2/11 anonim válasza:
Szerintem azt senki se tudhatja, hogy ki a világ legjobb énekese, mert senki sem ismeri az összes énekest a világon. Ezenkívül ott van az is, hogy milyen kritériumok alapján értékelünk...
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Nem, nem a legjobb, viszont nagyon jó előadó, ezért ennyire sikeres.
7/11 anonim válasza:
Természetesen nem tudhatjuk. :)
De az tény hogy jobb mint:
Rihanna
Katy Perry
Nicki Minaj
Carly Rey Jepsen
meg a többi sz*rság ami most megy.
jobb zene, tánc, menedzsment,
minden!
Nem véletlenül vele duettezik Elton John, Tony Bennett, Rolling stones.. stb.
Ő az egyedüli előadó aki fenn fog maradi később is!
nah mind1! nem akarok itt téríteni! xD
Hogy lehet őt nem szeretni?
nem csesztetésből kérdezem!
tényleg érdekel!!:D
8/11 anonim válasza:
kétség kívül ő a legjobb énekesnő, ez biztos
9/11 anonim válasza:
énektechnikailag biztos h nem.. vannak nála nagyobb tudású énekesek is... Tud énekelni ez nem kétség de messze nem Ő a világ legjobbja.. Egyébként nem lehet eldönteni h ki a legjobb a világon.. van amit Ő tud a legjobban és van amit más...
10/11 anonim válasza:
Ha konkrétan az ének érdekel, és nem a show, vagy ilyesmi, akkor messze nem, szerintem teljesen átlagos hangja van.
"Nem véletlenül vele duettezik Elton John, Tony Bennett, Rolling stones.. stb. "
Mert ők is ismertek akarnak maradnia fiatalság körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!