Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak nekem hiányzik a Bonanza...

Csak nekem hiányzik a Bonanza Banzai?

Figyelt kérdés

#Ákos #Bonanza Banzai #induljon a banzáj
2012. nov. 22. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. nov. 22. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Miből gondolod, hogy csak neked hiányzik? Nekem is. Az egyik legnagyobb sikert elért zenekar voltak itthon, szerintem nagyon sokan nem csak emlékeznek rájuk, hanem "visszasírják" is őket.
2012. nov. 23. 06:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem gondolom azt, ez a kérdés, akkor úgy mondom: Kinek hiányzik a Bonanza Banzai?
2012. nov. 23. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én elég nagy Bonanza Banzai rajongónak tartom magam (összes CD eredetiben + összes LP megvan), és szinte nem is telik el egy nap sem úgy hogy ne hallgatnék egy kis BB-t. Egy koncert jó lenne, de Ákos ugye nem akarja.
2012. nov. 24. 21:10
 5/8 A kérdező kommentje:
de amúgy miért nem akarja?
2012. nov. 25. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem azt nem mondta, hogy nem akarja:) Viszont valamelyikük már tök rég óta nem zenél, azt hiszem. Amúgy nekem a sima Ákosos számok jobban tetszenek:) Bonanzából am a Jel az egyik kedvencem:) De tudok sokat Bonanzásból is!! Sima Ákososból meg Akarod még, Kezdet előtt::::: )))))) Tudom, ezeket már senki nem kérdezte:)) :-P
2012. nov. 25. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 vagyok, mondjuk és 20 éves vagyok, szóval kicsi voltam a Bonanza idején
2012. nov. 25. 20:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Én meg 16 vagyok mégis imàdom őket s sajnàlom h feloszlott...
2012. nov. 26. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!