Csak nekem hiányzik a Bonanza Banzai?
Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 17:15
2/8 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy csak neked hiányzik? Nekem is. Az egyik legnagyobb sikert elért zenekar voltak itthon, szerintem nagyon sokan nem csak emlékeznek rájuk, hanem "visszasírják" is őket.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem gondolom azt, ez a kérdés, akkor úgy mondom: Kinek hiányzik a Bonanza Banzai?
2012. nov. 23. 17:00
4/8 anonim válasza:
Én elég nagy Bonanza Banzai rajongónak tartom magam (összes CD eredetiben + összes LP megvan), és szinte nem is telik el egy nap sem úgy hogy ne hallgatnék egy kis BB-t. Egy koncert jó lenne, de Ákos ugye nem akarja.
5/8 A kérdező kommentje:
de amúgy miért nem akarja?
2012. nov. 25. 20:38
6/8 anonim válasza:
Szerintem azt nem mondta, hogy nem akarja:) Viszont valamelyikük már tök rég óta nem zenél, azt hiszem. Amúgy nekem a sima Ákosos számok jobban tetszenek:) Bonanzából am a Jel az egyik kedvencem:) De tudok sokat Bonanzásból is!! Sima Ákososból meg Akarod még, Kezdet előtt::::: )))))) Tudom, ezeket már senki nem kérdezte:)) :-P
7/8 anonim válasza:
#6 vagyok, mondjuk és 20 éves vagyok, szóval kicsi voltam a Bonanza idején
8/8 A kérdező kommentje:
Én meg 16 vagyok mégis imàdom őket s sajnàlom h feloszlott...
2012. nov. 26. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!