Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A linkin park what i've done...

Yuyu kérdése:

A linkin park what i've done című klippjében 2:54-nél mi az a sárga világító tószerű izé?

Figyelt kérdés

2012. nov. 21. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó kérdés...:D Szerintem valami radioaktív vegyi anyag.
2012. nov. 23. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, vegyi anyag, hiszen a klip arról szól, hogy az emberek "miképp" barmolják szét a Földet... Azért ez remélem lejött. A szám címe is azt jelenti, hogy "Mit tettem".
2012. nov. 24. 08:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Jah, az lejött én arra lettem volna kíváncsi, hogy egészen pontosan milyen vegyi anyag lehet ez. Mert a többit azért nagyjából felismertem napalm, kettétört olajszállító, olajtól szennyezett tollú madarak stb. Ez viszont megragadta a figyelmemet és fogalmam sem volt róla, hogy mi lehet (azon kívül, hogy valamilyen fura anyag és tuti, hogy nem környezetbarát). Keresgéltem, de nem találtam semmit, gondoltam megkérdezem, hátha vannak nálam okosabbak.
2012. nov. 29. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vagyok otthon az ilyen témában. De esetleg megkérdezheted a fb oldalukon, ott lehet majd egy rajongó válaszol - ha tudsz angolul.
2012. nov. 29. 18:18
 5/5 anonim válasza:
Wikipedián alul le vannak írva, hogy mik vannak a klipben. Ott talán megtalálod :)
2013. jan. 6. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!