Hogyan kell leszedni a gitárról a potmétert?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam hogy egy határozott mozdulattal le kell húzni, de én akárhogy húzom nem jön le, pedig nem vagyok az a gyenge fajta. eltörni/rontani meg nagyon nem szeretném. Van esetleg valami más módszer?2009. aug. 15. 18:07
1/5 Thurston válasza:
Nincs. Elég fura, ha nem jön le. Milyen gitárod van?
2/5 A kérdező kommentje:
SX stratocaster. Arra is gondoltam hogy lehet hogy ragasztva van, de csak van rá megoldás, hangszerboltba meg nem szeretném vinni emiatt. Csak idegesít a dolog, mert minden típusról márkáról le lehet szedni csak erről nem.... mellesleg le szeretném cserélni őket. csak ismétlem magam, de letörni nem szeretném a potisapkát
2009. aug. 16. 21:16
3/5 Thurston válasza:
Tanakodtam itt a testvéreimmel, de egyikünk sem találkozott még ilyen problémával... Szeritnünk mégiscsak egy hangszerboltba kéne elvinned cuccot.
4/5 A kérdező kommentje:
Kösz a fáradtságot ma elviszem hangszerboltba.
2009. aug. 17. 13:51
5/5 A kérdező kommentje:
Hangszerboltban leszedték!!!! Igaz hogy fogóval és vért izzadva, de lejött!!! Vettem rá szép fém fekete potisapkát, gyönyörű!!! kösz mindenkinek!
2009. aug. 17. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!