Írtam 1 dalszöveget magyarul és le tudná nekem forditani valaki? És irjatok róla vaéleményt hogy tetszik-e vagy mit változtatnátok rajta?
Sokáig gondolkoztam azon hogy mondjam el.
Megtaláltam a legjobb módót amit egy dal nyújt nekem.
A lényeg az hogy szeretlek és a többi dolog nem érdekel!
Nap nem tellik el úgy hogy ne gondoljak rád.
Éjjel nem múlik ugy el hogy ne álmodjak rólad.
Egy évig nem találkoztunk ,de még is szeretlek
mert tudom hogy te vagy az én "szőkehercegem"
Lehet hogy lesz olyan amikor már nem találkozunk,
én akkor is fogok gondolni rád.
Elöre is köszi mindenkinek a segitséget
örök hála
Én erre nem mondanám hogy dalszöveg. Ez csak szöveg. Az is elég rövid és sablonos. Olyan amire ránéz valaki és azt mondja ezt biztos egy tizenéves szerelmes kislány írta aki nem túl járatos ebben. De ez csak az én véleményem, ne sértődj meg.
Ja és ha angol szöveget akarsz akkor pedig úgy írd meg mert a magyar lefordítva hülyén fog hangzani.
iden eltaláltad 12 éves vagyok és két rész ismérlödik majd benne és ugy nem lesz rövid
ui.:ez az elsö dalszövegem
Nem lenne rossz, csak nincs benne egy rím sem, ha rímelnének, a sorok,egész jó lenne
Lásd: Mes - Kincsem hasonló stílus rímelő sorok, jó szöveg jó dal http://www.youtube.com/watch?v=fs1u8AmN5L8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!