Valaki nm tudja hogy gitáron hogy lehet ezeket eljátszani? :D
Figyelt kérdés
Szeretném eljátszani a Children of distance - Örökké
- Tökéletes pillanat
, de nem találok semmi gitár oktató vidit vagy kottát vagy valamit ami alapján megtudnám tanulni:D
2012. nov. 17. 22:20
1/6 anonim válasza:
csak mert unatkozok :D
4 akkord, ennél
és ennél
a felső húrt nem kell pengetni, a másik két fogásnál
ennél
és ennél
igen.
Barréban fogod le az akkordokat, szóval a mutatóujjad lefogja az összes húrt egyszerre. Sorban linkeltem be az akkordokat, ez a 4 ismétlődik újra, és újra.
Tabként így néz ki:
x
6
8
8
7
6
az első fogás,
x
2
4
4
4
2
a második fogás,
2
4
4
3
2
2
a harmadik fogás,
1
1
3
3
1
1
a negyedik fogás.
Pengetés szerintem hallás után egyértelmű. Egyéb kérdés, óhaj sóhaj?
2/6 anonim válasza:
"tanuld is meg helyettem légyszii*-*"
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyonszépen köszönöm *.*
2012. nov. 18. 18:25
4/6 A kérdező kommentje:
de ez az örökké?:D csakmert a gitárom most nincs , de szerdán újra lessz és ja..:D
children of distance-től miket tudsz még?:D
2012. nov. 18. 18:29
5/6 anonim válasza:
hallás után kéne, nem videóról :D
6/6 anonim válasza:
Bazz, amit akarok kb, mivel a children gondolom összes száma ilyen nevetséges sablon akkordmenet, mint ez. Életemben nem hallottam a számot, csak kigugliztam, kezembe vettem a gitár, és játszottam egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!