Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy írtok számokat?

Hogy írtok számokat?

Figyelt kérdés
Amikor egy zenekar írni akar egy számot annak, hogy kell neki állni? Meg megírni?

2012. nov. 17. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
általában kézzel
2012. nov. 17. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
erre én is mindíg kíváncsi voltam
2012. nov. 17. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, ha én elkezdenék zenét írni, először kitalálnék egy témát, utána megírnám a refrént, utána meg a többit a refrénhez az elejétől kezdve.. meg nagyjából kigondolnám, hogy pl a szám 4 perces, akkor legyen 20 mp bevezető, aztán refrén, aztán megint nem tudom mennyi stb.. de még sose írtam, szval nem tudom :)
2012. nov. 17. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Az ösztönömre hagyatkozom. Ha megvan a hangulatom, jön magától. A lényeg, hogy mindig olyan stílusú számban gondolkozz, mint amilyen érzésed van. Bár ez nálam működik, nem vagyok sem híres előadó, és nincs egy "számom" sem publikálva, szóval ne vedd tuti tippnek.
2012. nov. 18. 00:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyik haverom egy rockegyüttesben dobos,ő azt mesélte,hogy így szokták: ugye van egy adott téma amiről írni szeretnének,és akkor csak próbálgatnak,és jön az ihlet,aztán kitalálják a refrént,majd a többi jön magától.

Röviden: tehetség kell hozzá!

2012. nov. 19. 19:50
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi. am én is dobos vok. meg persze a gitárt és a szöveget kell először aztán az ütemet alá! (bár lehet fordítva is de én így képzelem el :)
2012. nov. 20. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!