Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik ez a 90's vagy 2000's...

Melyik ez a 90's vagy 2000's eleji magyar zenekar? Csak egy dalát keresem a címe: Helló Nem volt több klippes daluk azt hiszem. És alterosabb a zene, nem ilyen 90's évek fiúcsapatai.

Figyelt kérdés
Melyik az a magyar klip, aminek a címe: helló, és a klipben egy alteros hosszú hajú srác fehér taxit vezet, még a régi piros-fehér oldalkockás, matMelyik az a magyar klip, aminek a címe: helló, és a klipben egy alteros hosszú hajú srác fehér taxit vezet, még a régi piros-fehér oldalkockás, matricás logo-val, Budapesten át. Megáll a barátnője lakásnál. és ilyen hasonló rövidebb snittek vannak benne? Talán 90's évek vagy korai 2000's évek első fele lehet, a zenekar nem lett annyira ismert, nem találtam a tube-on, mindenfélét kidobott erre a kereső szóra, hogy "helló". Hátha valaki emlékszik rá.ricás logo-val, Budapesten át. Megáll a barátnője lakásnál. és ilyen hasonló rövidebb snittek vannak benne? Talán 90's évek vagy korai 2000's évek első fele lehet, a zenekar nem lett annyira ismert, nem találtam a tube-on, mindenfélét kidobott erre a kereső szóra, hogy "helló". Hátha valaki emlékszik rá.
2012. nov. 16. 14:12
 1/2 Thurston ***** válasza:

Basszus. A kérdésedet olvasva semmi más nem jutott eszembe, csak az, hogy de rég hallottam a Perfect Name nevű együttestől bármit. És abszolút nem vágtam, hogy nekik van ilyen számuk, de ahogy beírtam a nevüket a keresőbe, ezt a klippet dobta ki:

http://www.youtube.com/watch?v=3lcXwRrMpIQ

Szóval a tudatalattim ügyesen megtalálta a választ a kérdésedre. :D

2012. nov. 16. 15:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez hatalmas, igen ez volt az a dal.....

És valószínűleg nem véletlen ;)

Egész nap ezt kerestem...

Köszönöm, köszönöm XD

2012. nov. 16. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!