Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi óta van ez a nagy fekete...

Mi óta van ez a nagy fekete mánia a rockereknél?

Figyelt kérdés
A régebbi (Scorpions,Queen stb.)zenekarok Klippjeiben színes,rikító ruhákban vannak,mostanában meg csakis feketében,de miért?És mikor változott egyszínűvé a dolog?
2012. nov. 13. 11:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kb a Black Sabbath óta. Ők kezdték el használni a kereszteket, fekete ruhákat meg mindenféle okkult témákat.
2012. nov. 13. 14:22
 2/11 anonim ***** válasza:
15%
valószínűleg a "pokol" miatt vagy én nem tudom. a régi rock még nem volt olyan gonosz mint mostanába
2012. nov. 13. 16:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

''régi rock még nem volt olyan gonosz mint mostanába''

Mióta gonosz egy zenei műfaj b+?!... akkor a pop is gonosz, meg a dance meg minden.... attól hogy vannak a rockba olyan alakok akik sátánisták és egyéb, nem kell lehúzni egyből minden rockot!. Keresztény rock is létezik... és olyanis ami direkt a sátánista dolgok, drogok, alkohol ellen van!. Azér ez csúnya dolog, hogy csak így csuklóból le gonoszozol egy műfajt.... más műfajba is vannak ''gonoszok''....

2012. nov. 13. 17:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

LOL gonosz műfaj...bocsi...xD

Amúgy szerintem egyáltalán nem szabályszerű, hogy a rocker feketében legyen...viszont régen a rock még inkább a hippikhez kapcsolódott, azok meg a színes cuccokban nyomultak, mostanában pedig a rock (az új fajta) sokkal keményebb, és inkább metalosabb...arra meg inkább a fekete jellemző, nem a színek...Ezenkívül szerintem van benne valami olyasmi is, hogy ezzel tudják megbotránkoztatni az embereket...hisz a feketét sokan a gyász színének tartják, és a rock valahol a polgárpukkasztásról is szól..

2012. nov. 13. 21:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nem baszom meg. a rocknak számomra is fekete színe van a habitusa miatt, én is rock rajongó vagyok, de nem járok feketébe.
2012. nov. 14. 09:54
 6/11 anonim ***** válasza:
30%
és nem hinném hogy a kérdező a keresztély rockra gondolt amikor feltette volna a kérdést, mert akkor nem tette volna fel.
2012. nov. 14. 09:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
keresztény *
2012. nov. 14. 09:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Én szeretem a rock,metál,ilyesmi vonalat(csak hallottam a keresztény rockról,de nem vagyok hívő),vannak rocker ismerőseim,ők is feketéznek,meg a sok klippben is,meg koncerten is.Ha vissza néztitek az i love rock&roll klippet,aszem Joan Jet énekli...csupa színes ruha,és inkáb simulós anyagokból.
2012. nov. 14. 17:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

én pl. nem járok feketében, soha nem is jártam. de elég sok rockerbarátom nem járt abban sose. sőt, elég kevés volt, aki mindig az hordott...

amúgy, annak, aki azt írta, hogy a Black Sabbath óta: az 69-ben alakult, a Scorpions 65-ben, a Queen 71-ben. szóval eléggé ugyanabban az időben, mégse öltöztek ugyanúgy...a nyolcvanas évekbeliekről nem is beszélve, Whitesnake, Skid row, Def leppard, ezek se voltak folyton feketében.

2012. nov. 15. 23:09
 10/11 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy nézne ki pl. egy death metalos nő rózsaszín-virágos-flitteres ruhában. Szerintetek?
2013. júl. 21. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!