Mi óta van ez a nagy fekete mánia a rockereknél?
''régi rock még nem volt olyan gonosz mint mostanába''
Mióta gonosz egy zenei műfaj b+?!... akkor a pop is gonosz, meg a dance meg minden.... attól hogy vannak a rockba olyan alakok akik sátánisták és egyéb, nem kell lehúzni egyből minden rockot!. Keresztény rock is létezik... és olyanis ami direkt a sátánista dolgok, drogok, alkohol ellen van!. Azér ez csúnya dolog, hogy csak így csuklóból le gonoszozol egy műfajt.... más műfajba is vannak ''gonoszok''....
LOL gonosz műfaj...bocsi...xD
Amúgy szerintem egyáltalán nem szabályszerű, hogy a rocker feketében legyen...viszont régen a rock még inkább a hippikhez kapcsolódott, azok meg a színes cuccokban nyomultak, mostanában pedig a rock (az új fajta) sokkal keményebb, és inkább metalosabb...arra meg inkább a fekete jellemző, nem a színek...Ezenkívül szerintem van benne valami olyasmi is, hogy ezzel tudják megbotránkoztatni az embereket...hisz a feketét sokan a gyász színének tartják, és a rock valahol a polgárpukkasztásról is szól..
én pl. nem járok feketében, soha nem is jártam. de elég sok rockerbarátom nem járt abban sose. sőt, elég kevés volt, aki mindig az hordott...
amúgy, annak, aki azt írta, hogy a Black Sabbath óta: az 69-ben alakult, a Scorpions 65-ben, a Queen 71-ben. szóval eléggé ugyanabban az időben, mégse öltöztek ugyanúgy...a nyolcvanas évekbeliekről nem is beszélve, Whitesnake, Skid row, Def leppard, ezek se voltak folyton feketében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!