Egyfiú12 kérdése:
Hogy néznek ki az igazi rokkerek milyenek kivül belül?
Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 16:21
1/3 anonim válasza:
A rockerek bőrcuccokban járnak, egész nap isznak és dohányoznak, mély hangjuk van, hosszú hajuk és nagy szakálluk van és állandóan üvöltöznek.
2/3 anonim válasza:
?
Ez elég hülye kérdés szerintem. Nem attól lesz valaki rocker, hogy eldönti, hogy az akar lenni, és lehet, hogy valaki, aki tök normál ruhákban jár, nagyobb szeretettel van a rockzene iránt, mint az, aki acélbetkósban és térdig érő bőrkabátban flangál. Persze azért a legtöbben ki akarják fejezni az öltözködésükben a dolgot. Ők általában fekete ruhákban járnak, zenekaros pólókat viselnek, acélbetétes bakancsot vesznek fel. A belsőre pedig nincs definíció szerintem.:D Ha szereted a rockzenét és magát az életstílust, ami "ezzel jár", akkor már szerintem rockernek mondhatod magad... Persze a rocknak is vannak érdekes válfajai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!