Az anyukám nem akar elengedni SZIGET-re, mert azt mondta hogy nem engedi hogy ott éjszakázzak Pesten. Azt hajtogatja mindig, hogy meg fognak erőszakolni. Hogyan vegyem rá hogy elengedjen?
Azért a VOLT és a SZIGET között van némi különbség. Az utóbbi tényleg sokkal durvább, és az senkinek nem tűnne fel, ha részegen, bedrogozva idegenekkel andalognál...
Kérdmeg azt a másik két barátodat, hogy ígérjék meg anyudnak, hogy szemmel tartanak, és mondd, hogy nem iszol töményet, normálisan öltözködve mész és vigyázol.
Jobbat nem tudok, esetleg a belépőt saját zsebből fizesd. Rágd a fülét éjjel nappal, mikor a tv-be reklámozzák sóhajtozz nagyokat, eressz el félhalk bárcsak én is ott lehetnék-eket. Ha továbbra sem, akkor ülj le könyörögni, mutasd meg, aznap kik énekelnek, 1-2 videó a zenéjükből, de végig légy nagyon kedves és illemtudó. Esetleg ajánld fel, hogy menjen veled (úgysem fog, de ha mégis, legalább te is ott vagy, ha meg már kifizettétek, nem rángat haza).
Ha ezek után sem, akkor se duzzogj, mert azzal csak azt bizonyítod, hogy neki volt igaza. Teperj, és talán jövőre. Na meg az sem mindegy, hol laktok...
Azért drukkolok
Ne akadj ki, hogy nem enged el. Úgy, hogy ott éjszakázzam, engem sem engedett volna el anyum. Mondjuk én budapesti vagyok, tehát haza tudtam volna menni, de igazából nem is vonzott az egész. Bevallom, rengeteg fura alak van,tehát én éjszakára biztos nem maradnék ott. Teljesen jogosan aggódik érted anyukád. Egy baráti társasággal mondjuk azért biztonságosabb, tehát próbáld vele megbeszélni, hogy megbízhatóak, rajtad tartják a szemüket stb..Engem is csak azért engednének el, mert tudják, van egy kimondott baráti társaságom, ami 20-21 évesekből áll, nem drogoznak, normálisak etc. Tehát ha bebizonyítod, hogy lehet bennük bízni,akkor szerintem van még esélyed.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!