Szar hangjuk van, mégis "sztárok" már amennyire annak lehet nevezni őket. Ezmost hogyvan?
Mondjuk én sosem hallottam Sp-t vagy Fluor Tomit.. De gondolom azért menők mert a sok tizenéves ott sikítozik a koncertjükön.
Tudod ere mondják azt ha lószar van akkor veréb is van. Amíg megveszik a koncertjegyeket, amíg veszik a CD-t, amíg érdeklődés van, addig kereslet is van rájuk
Csak megjegyzem mindenkinek van egy ízlése, és egy elképzelése arról kit kit tart sztárnak. Van aki az SP-t sztárnak tartja. ahogy te Caramelt, Vastag Csabát vagy Vecát.
Én például őket sem tartom sztárnak..Vastag Csabától a falra tudok mászni.. De hál istenek nincs egyforma ízlésünk..
én nemszeretem egyik előadot se amit felsoroltál, sőt teljesen más műfajba mozgok. de nem mondanám hogy nincs hangjuk. szerintem Sp-nek nem rossz a hangja. Az emberek java része nem is azért szidja, hanem már divatból.
én nekem úgy nem jön be a zene, de nincs rossz hangja.
ami nemtetszik nem kell vele foglalkozni. ennyi
Másokat fikázol miközben írni se tudsz. Magyar színvonal. :D
Young G-t inkább celebnek tartanám, jó persze vannak számai, de inkább a magánéletével van jelen a bulvárban.
Attól hogy te nem bírod, SP még tud énekelni.
Fluor pedig rapper. Persze, vannak számai amiben énekel, de akkor is rapper. Nem azért van jelen, mert a "sok tinip*csa", hanem mert olyat csinál Magyarországon, amit más nem nagyon. Például voltam falunapon, a Mizura táncoltak meg énekeltek az öregek. Jókedvet csinál. Manapság Magyarországon az a hiteles dal, ami depressziós hangulatú (Lsd. Belehalok.). Persze mindenki két dologgal tud jönni Fluor ellen: "nem tud énekelni" és hogy "b*zi".
Ha nem bírod őket, megsúgom, hogy ha kérdéseket írogatsz ki róluk, csak nagyobb hírük lesz. Szóval ha nem tetszik, sz*rd már le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!